TGRT Haber

TGRT Haber

TGRT Haber Tv Ne Zaman Kuruldu?

Türkiye’nin haber içerikli kanalı olarak siyaset, spor, sağlık, gündem, sanat ve kültür konularında anında haberler alabileceğiniz TGRT Haber kanalı 15 Aralık 2013 yılında hayata gözlerini açmıştır. Açıldığı günden bu yana izleyici üzerinde büyük etki yaratan kanal kısa zamanda Türk halkının beğenisi toplamıştır. Tüm yaş grupları için mükemmel içerikler ile yayın yapan tv kanalı geniş yelpazede yayın akışı ile hiç sıkmadan tüm gün izlenebilir bir seviyede bulunmaktadır.

Yandaş medya gruplarından ayrışmış olarak tarafsız ve ilkeli haber yapmakla yükümlü kurum diğer tüm içeriklerinde de tüm anlayışlara saygıyla yaklaşmayı bilmiş ve Türk kültürüne uygun içerikler ile zirveye gelmiştir.

TGRT Haber Tv Sahibi Kimdir?

İhlas Holding bünyesinde yayın yapan kanal Ahmet Mücahid Ören’e aittir. İhlas Holdig kurucularından Enver Ören Bey’in mirası olan TGRT Haber Tv bugün başarılı şekilde yönetilmekte ve bu başarı izleyicilerden güç almaktadır. Genel yayın yönetmenliğini Ercan Seki’nin yaptığı tv kanalı izlenme oranlarında üst sıralarda yer almaktadır.

Yayın akışı içerisinde değişik konuları bulabileceğiniz TGRT Haber tv sayesinde gün boyu hiç sıkılmadan tv izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Değişik hedef kitlelere yönelik yapımları ile yayın hayatına renk katan kanal ile gününüzü keyifle geçirmeniz hedeflenmektedir. Günümüz teknoloji çağına ayak uydurmakta elinden geleni yapan kanal android sistemlerde kolaylıkla takip edilebilir durumdadır. Tüm içeriklerin özenle hazırlandığı kanalda ailecek izleyebileceğiniz programlar düşünülmüş ve ailelerin birlikte zaman geçirmesi hedeflenmiştir.

TGRT Haber Tv İletişim Bilgileri

Merkezi İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı olan Yenibosna semtinde bulunan kanala 7 gün 24 saat ulaşmanız mümkündür. Son zamanların en popüler haberleşme portalı olan whatsap ihbar hattı numarası: 0546 780 80 80 olan tv kanalı her nerde olursanız olun haber değeri taşıyan tüm görüntü ve ses kayıtlarınızı titizlikle değerlendirmeye hazırdır.

İzleyici temsilcisine internet adresinden mail yoluyla ulaşabileceğiniz gibi 0212 454 70 70 nolu sabit hattan da haber dairelerine veya istemiş olduğunuz tüm servislere yönlendirilmenizi talep edebilirsiniz.

Medyanın gücünü reklamlarda görmek mümkündür. Sizlerde tv kanalına reklam vererek firmanızı veya ürünlerinizi tüm dünyaya tanıtmanın işlerinizde yol açacağı etkiyi gözlemleyebilirsiniz. Reklam verirken izleyici kitlesi yüksek kanalları tercih etmek gerektiğini unutmamalısınız.