Habertürk

Habertürk

Habertürk Ne Zaman Kuruldu?

Haber alma ve kaliteli haberleri yayma konusunda etkin bir biçimde çalışan kanal 23 Mart 2001 yılında yayın hayatına başlamıştır. Kurucusunun vefat etmesi nedeniyle 10 Haziran 2007 tarihinde el değiştirerek Ciner Yayın Holdig bünyesine dâhil olan kuruluş yayın hayatına kaliteli içerikleri ile devam etmektedir.

Mesleğin en tepesinden gelmiş insanların bir medya imparatorluğu kurduğu habertürk kanalı kaliteli, tarafsız ve doğru haber sunma ilkeleriyle Türk halkının büyük beğenisini toplamaktadır. Gazetecilik alt yapısından gelen yönetim sayesinde habercilik farklı bir boyuta taşınarak halkın sağlıklı bilgi alması sağlanmaktadır. Sadece gerçek haberlerin yer verildiği kanal bugün haber kanalları arasında zirvede bulunmasını kaliteli yapımlarına ve üst düzey performanslarda çalışanlarına borçludur.

Habertürk Sahibi Kimdir?

Türiye’de en çok izlenen kanallar arasında yer alan Habertürk’ün sahibi vatandaşlar tarafından merak edilen bir konu olmuştur. Tek işi haber yapmak ve yaymak olan kanal gazeteci Ufuk Güldemir’in üstün gayretleri ile kurulmuştur.

2007 yılından sonra sahibi değişen kanal Ciner Yayın Holdig bünyesine geçmiştir. Yayın grubuna geçmesi kaliteli hizmet anlayışı konusunda daha yüksek noktalara gelmesinde büyük etken olmuştur.

Gün boyu değişik konseptlerde haber hizmeti sunan kanal Türk halkının güvenle izlediği haber kanalı olarak gündemde bulunmaktadır. Tüm kategorilerde haberlere yer verilen kurum spor, siyaset, ekonomi, ülke ve dünya gündemi konularına oldukça hâkimdir. Tüm olup biteni tek bir ağızdan en doğru biçimde öğrenmek için kanalı takip etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Habertürk İletişim Bilgileri

Gün içerisinde habertürk kanalı ile iletişime ihtiyaç duymanız halinde 0212 313 60 00 numaralı telefon hattına kullanabilir veya internet adresinden mail atabilirsiniz. Siz değerli izleyicilerimizin görüş, öner ve istekleri kanal yönetimi için oldukça önemlidir.

Gücünü özgür haber anlayışından alan kanal özgür haberler ile gündeme damgasını vurmaya her daim hazır. Gün boyu haber peşinde koşan habercilerin derlemiş olduğu haberler işinde uzman kadro tarafından değerlendirilerek yetenekli spikerler ile ekranlara yansıtılmaktadır. Dünyadan ve ülkemizden tüm haberlere anında ulaşmak için online olarak da haber sahasında yerine almış olan kanala online programlar aracılığıyla her yerden ulaşmanız mümkün olacaktır.