Sivas Valiliği Randevu Nasıl Alınır?

Sivas Valiliği Randevu Nasıl Alınır?
15:13 - Şubat 19 2020 Çarşamba

Valilik, illerin en önemli yönetim organları arasında yer almaktadır. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren valilikte çeşitli işlemler yapılmaktadır. Sivas ilinde yaşayan insanlar, farklı nedenlerden dolayı valiliğe gitmektedir. Valiliğe gitmeden önce randevu gerekip gerekmediğini araştıran kişiler bulunmaktadır. Sivas valiliği, vatandaşlara yönelik çeşitli hizmetler vermektedir. Devlet ile halk arasında köprü görevi gören valiliğe gitmek isteyen kişiler, telefon numaraları üzerinden randevu alabilmektedir.

Sivas’ın merkezinde bulunan valilik, hafta içi mesai saatleri boyunca vatandaşlara hizmet vermektedir. Sivas valiliğinin vatandaşlar için sunduğu yeni hizmetler bulunmaktadır. 2018 yılında başlatılan halk günü programı ile vatandaşların sorunlarını vali ile paylaşmasına olanak sağlanmıştır. Başarı ile yürütülen proje kapsamında haftanın belli günlerinde vali ve ilgili yetkililerle görüşme sağlanabilmektedir. Devlet ile vatandaşın arasındaki iletişimin başarılı bir şekilde sağlanması için çalışmalar yapılmaktadır.

Sivas Valisi Kimdir?

Valilikler, şehirlerde görev yapan yönetim birimleri arasındadır. Halkın ihtiyacını karşılamaya yönelik hizmet veren valilikler her şehirde bulunmaktadır. Türkiye’nin önemli kentleri arasında yer alan Sivas ilinde de valilik aktif olarak kullanılmaktadır. Sivas valisinin ismi Salih Ayhan’dır. Daha önceki dönemlerde de Sivas valiliği bünyesinde çalışan vali, 2018 yılında görevine başlamıştır. Başladığı günden bu yana halka başarılı bir şekilde hizmet veren vali, halk tarafından sevilmektedir.

Sivas valisi Salih Ayhan’ın başarılı projeleri bulunmaktadır. En çok sevilen projeleri arasında vatandaşların dertlerini dinlemek için sunmuş olduğu halk günü projesi bulunmaktadır. Bu proje ile haftanın çeşitli günlerinde halk ile bir araya gelen vali, devlet ile halkın buluşmasını sağlamaktadır. Vatandaş için devlet anlayışı ile hizmet veren vali ile görüşmek isteyen kişiler, valiliğin telefon numaralarından iletişim kurabilir.

Sivas Valiliği Nerededir?

Sivas valiliği, vatandaşlara uzun yıllardır başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Çeşitli sebeplerden dolayı valilikte işi olan Sivaslı vatandaşlar, valiliğin nerede olduğu konusunda araştırmalar yapmaktadır. Sivas valiliği, Sivas’ın merkez ilçesinde bulunmaktadır. Şehir Ömer Halisdemir Caddesinde bulunan valilik, Akdeğirmen Mahallesinde yer almaktadır. Valilik işlemleri için bilgi almak isteyen kişiler, internet sitesi veya telefon numaraları aracılığı ile ulaşım sağlayabilir.

Sivas Valiliği Adres ve Telefon Bilgileri;

Adres: Akdeğirmen Mah. Şehit Ömer Halisdemir Cad. No:4 58020 Merkez / SİVAS
Fax:  +90 346 225 67 74
Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi