Star TV

Star TV

Star Tv Ne Zaman Kuruldu?

Türkiye’de ilk özel kanalı olarak kurulan star tv, 1 Mart 1989 yılında yayın hayatına başlamıştır. Tüm Türkiye genelinde yayın yapan ulusal bir kanal özelliğine sahip star tv sunmuş olduğu geniş kategorileri ile kısa sürede hedef kitlesinin beğenisini kazanmıştır. Kaliteli içerikleri Türk halkıyla buluşturan tv kanalının yeri hedef kitlesi için ayrıdır.

Kurulduğu günden bugüne kadar kalitesinden ve izleyicisine sunmuş olduğu hizmetten asla ödün vermeyen kanal kısa sürede Türkiye’nin en iyisi olmayı başarmıştır. İçeriğine katmış olduğu kaliteli diziler ve yarışma programları ile halkın favorisi halini almıştır. Diziler ve yarışma programlarının yanı sıra UEFA’nın şampiyonlar ligini de yakından takip etmek isteyenlerin beğenisini alan kanal hızlı bir gelişim içerisinde büyümeye devam etmektedir.

Star Tv Sahibi Kimdir?

Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından Türkiye için büyük bir yatırım olarak kurulan tv kanalı Türkiye’de ilklerin yaşanmasına sebep olmuş bir kanaldır. İş adamı, siyasetçi vasfını kanal yöneticiliği ile birleştiren Cem Uzan sayesinde kanal bugün bulunduğu noktalara gelmiştir. Gene kendisi gibi siyaset bilimi ile yakından ilgilenen Ahmet Özal’ın da desteği ile star tv en beğenilen Türk televizyonları arasında bulunmaktadır.

Siyasi yaşamlarındaki tecrübelerini tv yönetimi için titizlikle kullanan ikili sayesinde star tv çok sayıda insan için hem ekmek kapısı olmuş hem de Türkiye ekonomisi için iyi bir yatırım olmuştur. Doğan Yayın Grubunun başarıyla yönetmekte olduğu tv kanalı halen yayın hayatına devam etmekte olup, tv kanalı izleyicilerinin büyük beğenisi almakta diğer kanallar ile açık ara fark yaratmaktadır.

Star Tv İletişim Bilgileri

Star tv ye ulaşmanın pek çok yolu olduğunu belirterek tüm istek, yorum ve şikâyetleriniz konusunda kolaylıkla hizmet alabileceğiniz belirtiriz. Doğuş Yayın Grubu A.Ş İstanbul’da Ahi Evran Caddesi üzerinde No: 4 34398 Maslak adresinde sizlere hizmet vermektedir.

Haber ihbar hattı: 0542 800 80 80 olan kanal her türlü haber içerikli aramalarınız için 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Ayrıca izleyici temsilcisine rahatlıkla ulaşabileceğiniz 0212 335 00 00 numaralı telefon hattı siz değerli izleyiciler için aktif haldedir.

Mail yoluyla iletişim kurmak isterseniz: Star Tv internet adresini kullanabilirsiniz.