Haber Global

Haber Global

Haber Global Ne zaman kuruldu?

Ülkemizde yakın zamanda kurulmuş olan haber kanalları arasında yer alan Haber Global, haberin yenilikçi yüzü olarak izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bu yeni haber kanalının kuruluş tarihi ise 24 Eylül 2018 yılı olduğu biliniyor. Global Media A.Ş. iştiraki olan Haber Global, iddialı bir şekilde yayın hayatına başlıyor. Bu kapsamda izleyici sayısını da arttırmayı planlayan haber kanalının etkili bir proje olarak ortaya çıktığını söylemek de mümkün oluyor.

Uydu vasıtasıyla seyredilebilen Haber Global, Türksat 4A 12379 V 27500 3/4 (SD) ve 12685 H 27500 2/3 (HD) frekanslarında yayın yapıyor. Yine D-Smart bünyesinde de var olan haber kanalının 42. kanal (HD) frekansında yer aldığı biliyor. Dijiturk, KabloTV, TurkcellTV+, VodafoneTV ile Tivibu var olan Haber Global, pek çok farklı platformda da yayın yapıyor.

Haber Global Sahibi Kimdir?

Her ne kadar yeni kurulan bir kanal olsa da Haber Global’in sahibinin kim olduğu sorusu sıklıkla dillendirilmektedir. Temelde Global Media A.Ş. tarafından kurulan TV kanalının sahibinin de bu anonim şirketinin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu kapsamda söz konusu anonim şirketin sahiplerinin Elnur Abdullayev ile Mammad Gulmammadov olduğunu söylemek mümkün olmaktadır.

Yeni Haber Kanalınız sloganıyla yayın hayatına başlayan Haber Global, oldukça iddialı bir haber kanalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş. iştiraki olarak karşımıza çıkan Haber Global’in genel yayın yönetmeni ise Faruk Demirel’dir.

Haber Global İletişim Bilgileri

İddialı bir şekilde 2018 yılında kurulmuş genç bir haber kanalı olarak karşımıza çıkan Haber Global kanalının genel merkezi İstanbul’da yer alıyor. Söz konusu haber kanalının iletişim adresi ise; Huzur Mahallesi İmam Çeşme Yolu Caddesi Gürel İş Merkezi Numara: 10 – Seyrantepe Sarıyer / İstanbul olarak karşımıza çıkıyor.

Yakın zaman itibariyle kurulmuş olan Haber Global, internet sitesi aracılığıyla da iletişim kurulabilen bir TV kanalı olarak tanımlanıyor. Yine Haber Global kanalına telefon yoluyla ulaşmayı tercih edecek olursanız; 444 13 24 telefon numarasını rahatlıkla arayıp, bu haber kanalına bağlanabilirsiniz.