Atv

Atv

ATV Ne Zaman Kuruldu?

12 Temmuz 1993 yılı itibariyle test yayınlarına başlayan kanalın normal yayın hayatına geçmesi çok sürmemiş ve 9 Eylül 1993 yılı itibariyle test yayınlarına başarılı bir şekilde son veren kuruluş normal yayın hayatına giriş yapmıştır. Kurulduğu günden bu yana düşmeyen temposu ile dikkat çeken kanal bugün zirvenin sahibi olmuş bulunmaktadır.

Günümüzde yaşayan genç kuşağın doğumuna ve gelişimine şahitlik ettiği tv kanalı bugün hâlâ başarılı yayın hayatını devam ettirmektedir. Çok sayıda başarılı projeye imza atan kanal Türkiye’nin sevilen kanalları arasında açık ara önde izlenme oranları ile başarısını kanıtlamıştır. Dizi kategorilerinde oldukça uzun soluklu yapımları olan kanal dizi severler için vazgeçilmez kanallar arasında yer almaktadır. Gündüz kuşağının renkli yüzleri sayesinde özellikle ev hanımlarının beğenisini kazanan tv kanalı üstün başarıları ile çok sayıda ödüle layık görülmüştür.

ATV Sahibi Kimdir?

İlk kurucusu olan Dinç Bilgin den sonra çok defa el değiştirmiş kanal sırasıyla 2002 yılında Ciner Grup tarafından yönetilirken daha sonralarda 2007 yılında Çalık Holding’in bünyesine dahil edilmiştir. Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bugün yayınlarına devam etmekte olan kanal kaliteli ekibi ile yeni işlerle izleyicisini mutlu etmeye devam etmektedir.

Gün içerisinde değişik konseptlerde yayınlar yapan tv kanalı dini programlardan haber içerikli programlara, kadın kuşağından çocuk gelişimi ile ilgili konulara kadar çok değişik yelpazede hizmet vermektedir. İlkeli, tarafsız ve doğru yayıncılık konusunda ülke halkının bilincini diri tutma yolunda ilerleyen kanal Türkiye için büyük bir kazançtır.

ATV İletişim Bilgileri

Severek izlediğiniz tv kanalına ulaşabilmek için 444 888 1 numaralı telefon hattını kullanabilirsiniz. İzleyicisi çok kanalların çağrı merkezlerindeki yoğunluk nedeniyle bu numaraların gereksiz kullanılmaması önemlidir.

Ayrıca mail yoluyla izleyici temsilcisine ulaşmak isteyenler için de aktif bir mail hesabı bulunmaktadır. ATV internet adresinden kanala mail yoluyla ulaşabilir ve istek, şikayet ve teşekkürlerinizi iletebilirsiniz.

İstanbul Beşiktaş semtinde bulunan merkez bina Barbaros Bulvarı Cam Han No:153 adresinde yer almaktadır. Yazışma adresi olarak da kullanabileceğiniz bu adres güncel bir adrestir. Gün içerisinde soluksuz izlenebilecek olan bir kanal olma vasfına sahip Atv ile başka kanal ihtiyacı hissetmeden keyifli vakit geçirebilirsiniz.