Şişli’de dakikalarca darp edilen kadın korku anlarını anlattı

Şişli’de dakikalarca darp edilen kadın korku anlarını anlattı
15:00 - Aralık 13 2020 Pazar

Erkek arkadaşı tarafından dakikalarca tekmelenip tokatlandığı anın görüntülerini paylaştıktan sonra yardım isteyen Tuğba Erçakar, kendisine korku dolu anları anlattı. Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük destek gördüğünü belirten Erçakar, “Büyük bir saldırı yaşadım. Kötü bir süreç geçirdim. Bu noktada adaleti bulmak için herkesten yardım istiyorum. Aniden bana ölüm tehditleriyle saldırdı. Ciddi şekilde dayak yedim. “Elimde çürükler var ama kafatasına vurulduğunda başım şişti.”

“Kapıyı itti ve eve girdi”

Erkek arkadaşına bir gün önce ayrılmak istediğini söylediğini anlatan Erçakar, “Daha önce kavga ettiği bir mesele görmedim. Demek öz buydu. İlişkiyi tamamen bitireceğimi anlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı. Çok aradı ve mesaj attı ama cevap vermedim. Saldırının gerçekleştiği arkadaşımın evinde kalıyordum. Bir şekilde kapıya ulaştı ve eve girdi. Ölülerin tehditleri buradan çıkacak. Ciddi şekilde dayak yedim. “Bir süre sonra cevap verecek param kalmadı” dedi.

“Arkadaşıma polisi aramasını söyledim”

Sosyal medyada yer alan görüntülerde arkadaşının pek ilgilenmediği yönündeki eleştirilere ilişkin Erçakar, “Görüntülerde arkadaşımın pek ilgilenmediği ve yardımcı olmadığı çok sayıda yorum vardı. Ancak polisi aramasını söyledim. Görüntülerle ilgilenmiyor gibi görünüyor. Ancak olay karşısında şok oldu. O da pencereye ve kapıya giderek birçok kez yardım istedi. Ancak kimse bize yardım etmedi. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. “Kimse olaylar karşısında sessiz kalmasın, tabii bir gün gerçek ortaya çıkacak” dedi.

Erdal Can İçelli

ALAKALI HABERLER

Genç kadın sevgilisi tarafından dövüldü, o anlar kameraya yansıdı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi