Uzman Erbaş Alımlarına Ne Zaman Başlanıyor?

Uzman Erbaş Alımlarına Ne Zaman Başlanıyor?
18:50 - Haziran 11 2019 Salı

2019 yılı önbaşvurularının 31 Mayıs 2019 tarihinde bittiği uzman erbaşlık kadroları için sıra şimdi de geçerli kabul edilen başvuruların diğer değerlendirme ve sonuç aşamalarına geldi. Uzman Erbaş alımlarına ne zaman başlanıyor sorusunun cevabını vermeden önce genel olarak başvuru kriterleri ve başvuru süreci hakkında prosedürü hakkında bilgi verelim

Uzman Erbaş Alımlarına Ne Zaman Başlanıyor?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) uzman erbaş kadrolarında, teknik ve kritik görevlerde yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak amacıyla istihdam edeceği uzman erbaşlık önbaşvurusu e-devlet aracılığı üzerinden yapılabilmektedir. personeltemin.msb.gov.tr adresinden yönlendirilen e-devlet sistemine giren aday başvuru sihirbazı üzerinden  “bilgilerim” kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri doldurduktan sonra”tercih” ekranına otomatik olarak yönlendirilir ve ardından önbaşvurusunu tamamlar.

Önbaşvuru aşamasından geçen adaylar personeltemin.msb.gov.tr adresinden sonuçlara görürler ve aynı adresten tebliğ edilecek seçim aşaması sınav tarihlerini öğrenebilirler. Adaylar ayrıca elektronik posta ve cep telefonuna gönderilecek kısa mesaj ile bilgilendirilirler.

Başvuru, yazılı sınav, evrak kontrol, fiziki değerlendirme, fiziki yeterlilik testi, mülakat, sağlık raporu ve güvenlik soruşturması aşamaları ile tamamlanır. Önbaşvuru sonuçları açıklanan 2019 Uzman Erbaş kadroları için alım tarihi ise henüz ilan edilmemiştir.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi