Trafik Tartışması Fiziksel Saldırıya Dönüştü

Esenyurt, Gazi Caddesi üzerinde gece saat 23.00 civarında tansiyon yüksek bir trafik olayı yaşandı. Edinilen bilgilere göre, iki sürücü arasında bilinmeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma, yol boyunca devam etti ve sonunda her iki sürücü de araçlarını durdurarak yüzleşti.
Bir sürücü, diğerini küfürlü sözlerle tahrik edince, öfkelenen taraf diğer sürücüyü bir otomobil ile park halindeki başka bir araç arasına sıkıştırdı. Bu durumda kalan sürücü, öfkeli sürücü tarafından darp edilmeye başlandı. Mağdur sürücü, saldırganın elinden kurtulmak için çaresizce yalvardı.
Olayın şiddetlenmesi üzerine çevredekilerin ihbarı ile polis ekipleri olay yerine geldi. Her iki sürücü de karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Olay, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.