Tanınan Tüccar evinde cansız bedeni bulundu

Tanınan Tüccar evinde cansız bedeni bulundu
16:28 - Mayıs 16 2019 Perşembe

Bir süredir aile fertlerinin haber alamadığı tüccar, merak edip evine giden yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Sivas’ın tanınan iş adamlarından biri olan ve çok uzun süredir Sivas’ta ticaretle uğraşan Abdurrahman Ata Kangal’dan (78) evinde ölü halde bulundu. Yakınlarının birkaç gündür aradıkları ama ulaşamadıkları Kangal evinde yerde ölü olarak bulundu.

SİVASLI İŞ ADAMI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Elde edilen bilgilere göre olayın öğle vakti Sivas Çarşıbaşı Mahallesi Hikmet Işık Caddesi üzerinde bulunan Bahçe apartmanında meydana geldiği belirtiliyor.  Abdurrahman Ata Kangal’dan (78) yakınları bir süredir haber alamadıklarını söylüyor. Kangal’dan haber alınamaması üzerine evine gelen yakınları onun evinin içinde yere yığılmış bir halde buluyor. Kangal’ın hareketsiz olarak bulunmasını ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Abdurrahman Ata Kangal’ın öldüğünü belirttiler. Kangal’ın cenazesi ölüm sebebinin belirlenmesi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri Ata Kangal’ın kalp krizi geçirerek ölmüş olabileceğini bu sebeple evde yere yığılmış bir şekilde bulunduğunu belirttiler. Kesin ölüm sebebi yapılan otopsi sonucunda belirlenecek. Kangal’ın ölümü hakkında polis geniş çaplı bir inceleme başlattı.