Sivasspor’da Rıza Çalımbay dönemi başlıyor

Sivasspor’da Rıza Çalımbay dönemi başlıyor
16:59 - Haziran 6 2019 Perşembe

Bir süre önce başlayan görüşmeler sonrasında Rıza Çalımbay’la Sivasspor yöneticileri prensip anlaşmasına vardı. Bu olay üzerine yarından sonra kulüpte Rıza Çalımbay döneminin başlayacağı duyuruldu.

Kırmızı – beyazlı yiğidolar; yeni sezonda Rıza Çalımbay’ın teknik yönetiminde maçlara çıkacak. Her iki taraf arasındaki görüşmeler neticesinde yarın itibariyle sözleşmenin imzalanacağı belirtildi. Böylece Sivasspor’un başına Rıza Çalımbay’ın geçeceği açıklanmış oldu.

Sivasspor’da Rıza Çalımbay Dönemi

Sivasspor ile Rıza Çalımbay arasındaki anlaşmayı resmiyete kavuşturacak olan sözleşmenin yarın itibariyle imzalanacağı belirtilirken; artık ‘’Atom Karınca’’ lakaplı Rıza Çalımbay’ın Sivasspor’la anlaştığı kesinlik kazanmış oldu. Rıza Çalımbay daha öncede de kırmızı – beyazlıları çalıştırdığı için takım ile uyumlu bir kararın alındığı belirtildi. Aslen Sivaslı olan Rıza Çalımbay şimdiye kadar toplam 108 maça Sivasspor bünyesinde çıktı.

Doğrudan Sivasspor kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Rıza Çalımbay’ın; yarınki imzalanacak olan sözleşmeye dair ayrıntıların netleştirilmesi hususunda görüşmeler yaptığı da bildirildi. Rıza Çalımbay’ın da yeniden memleketine dönüyor olmasından dolayı heyecanlı ve mutlu olduğu da bildirildi. Rıza Çalımbay daha önce Konyaspor’un başında Süper Ligde görev alarak toplamda 14 lig maçına çıkmıştı.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi