Sivas valisi trafik denetimlerine katıldı

Sivas valisi trafik denetimlerine katıldı
12:50 - Haziran 3 2019 Pazartesi

2019 yılı Ramazan Bayramı tatili için yollarda bulunan sürücülerin yollarda güvenli bir şekilde yolculuklarına devam edebilmeleri adına bu denetim noktalarını oluşturduklarını ifade etti. Ayhan tüm ülke genelinde trafiğin akışının hızlı olması ve güvenli yolculuklar için Kırmızı Düdük, Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın, Bu yolda hep birlikteyiz kampanyalarına de destek verdiklerini açıkladı.

Vali Ayhan Denetimlere Katıldı

Sivas’ta kurulmuş olan Kovalı Jandarma Yol Uygulama Noktasını ve de Ankara Yolu Uygulama Noktasını ziyaret eden Ayhan burada görev yapan ekiplerle kontrol çalışmalarına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Kontrol noktasında durdurulan araçlarda bulunan çocuklara kitap, şapka,  t-shirt, kırmızı düdük gibi hediyeler veren Ayhan araç sürücülerini yollarda dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.

Tatil sebebiyle ülkemizin birçok noktasında oluşturulan kontrol noktalarında güvenlik ekiplerinin vatandaşların yolculuklarını sıkıntısız ve kazası yapmaları konusunda görev yaptıklarını söyleyen Vali Ayhan, Sivas’ta da 63 kontrol noktası oluşturulduğunu ve bu noktalarda 130 personelin görev yaptığını söyledi.
Ayhan, bu çalışmaları yapmalarındaki amaçlarının sürücülerde ve çocuklarda bir farkındalık oluşturarak insanlarımızın güzel bir bayram geçirmesine yardımcı olmaktır dedi. Bu amaç adına çalışma yapan tüm güvenlik ekiplerine teşekkür eden Sivas Valisi Salih Ayhan, kazasız belasız bir bayram temennisinde bulundu.