Sivas Ticaret Borsası Başkanı Elinde Satırla Ders Anlattı

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Elinde Satırla Ders Anlattı
15:51 - Kasım 1 2019 Cuma

Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu eline aldığı satırla uygulamalı olarak kuzu eti tanıtımı yaptı. Hastaoğlu, Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine kuzu etinin özellikleri, sınıflandırılması, doğru şekilde parçalanması ve kuzu etinden yapılan yemekler hakkında bilgi verdi.

Başkan Abdulkadir Hastaoğlu kuzu eti parçalaması sırasında son yıllarda trend olan ünlüler gibi gösteri amaçlı hareketlerden kaçınılması gerektiğini söyleyerek hayvanın her parçasını ayrı değerlendirerek israfın önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, bir bütün gövde kuzu etini bölüm öğrencileriyle birlikte uygulamalı olarak parçaladı. Hastaoğlu öğrencilerle birlikte bir araya gelmekten, onlara tecrübelerini aktarmaktan ve Turizm Fakültesi ile iş birliği yapmaktan keyif aldığını ifade ederek Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç’a fakülte yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi