Sivas – Kayseri karayolunda kaza

Sivas – Kayseri karayolunda kaza
13:54 - Haziran 5 2019 Çarşamba

Bayram tatili amacıyla Trabzon’a giden çiftin Sivas-Kayseri karayolunda kaza yapmaları sonrasında tatil planlarının Sivas Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesinde son bulduğu bildirildi.

Bayram tatilini yapmak amacıyla Gaziantep’ten çıkan M.K (62) ve H.K. (55) yolculuk sırasında kaza yaptı. 35 DC 5344 plakalı aracın M.K. yönetiminde olduğu bildirildi. Anlık bir dalgınlık sonrasında aracın yoldan çıkmasıyla birlikte otomobil şarampole yuvarlandı. Olayda otomobil sürücüyle birlikte eşinin de yaralandığı belirtildi.

Sivas – Kayseri Karayolunda Kaza

Anlık bir dalgınlığın neden olduğu trafik kazası Sivas ile Kayseri karayolunda gerçekleşti. Karayolunun altında yer alan menfez duvarına çarpmış olan aracın çarpmanın etkisiyle takla attığı da bildirildi. Attığı takla sonrasında ancak durabilen araçtan çıkartılan çifte sağlık ekiplerinin müdahale ettiği de belirtildi.

Otomobil sürücüsü olan M.K.  ve eşi H.K. olay sonrasında yaralanarak; Tıp Fakültesine kaldırıldı. Hastaneye ambulansla sevk edilen yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili olarak ise ayrıntılı bir araştırmanın yapılacağı bildirildi.