SDT, 2 farklı oyunla perdelerini açacak

SDT, 2 farklı oyunla perdelerini açacak
15:15 - Mart 5 2019 Salı

ivas Devlet Tiyatrosu (SDT), biri yerli diğeri yabancı iki oyunuyla iki farklı sahnede tiyatro severlerle buluşamaya devam ediyor.

Sivas Devlet Tiyatrosu, bu hafta kadına şiddeti farklı boyutuyla ele alan, ‘Lena, Leyla ve Diğerleri’ adlı oyunla Sivas Atatürk Kültür Merkezi Sahnesinde sahneyle buluşurken, William Shakespeare’in önemli klasiklerinden olan, ‘Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası’ isimli romantik komedi oyunla da Erzurum’da sahnede olacak.

2018-2019 tiyatro sezonunda sahnelenen ve çok beğenilen oyunlarından olan ‘Lena, Leyla ve Diğerleri’ adlı oyun, 7 Mart Perşembe günü saat 19.30’da, 9 Mart Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30’da olmak üzere Atatürk Kültür Merkezi Sahnesinde seyircisinin karşısına çıkacak. Sivas Devlet Tiyatrosu, müzik, kostüm, dans ve ışık tasarımıyla seyirci tarafından beğenilen, ‘Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası’ isimli romantik komedi oyunla Erzurum sahnesinde olacak. William Shakespeare’in önemli klasiklerinden biri olan, ‘Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası’ adlı oyun, 7-8 Martta saat 19.30’da, 9 Mart Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30’da sahnede olacak.