Minik Kur’an Kursu öğrencilerinden yıl sonu programı

Minik Kur’an Kursu öğrencilerinden yıl sonu programı
15:07 - Mayıs 22 2019 Çarşamba

İl Müftülüğü tarafından açılan kurslarda eğitimlerini tamamlayan minikler için 4 Eylül Camisi’nde şenlik düzenlendi. Yapılan şenlikte öğrenciler de görev aldı. Nasreddin Hoca’yı ve Karagöz Hacivat’ı canlandıran çocukların performansları çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle izlendi. Gösterilen ardında cami içerisinde çalan müzikle çocuklar dans ederek doyasıya eğlendiler.

MİNİK KUR-AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU PROGRAMI

4 Eylül Camisi’nde yapılan yılsonu şenliğine katılarak düşüncelerini dile getiren İl Müftüsü Yusuf Akkuş, amaçlarının minik çocuklara milli ve dini değerleri yerleştirmek olduğunu ve kursları bu amaçla açtıklarını söyledi. 18 adet kursta 41 tane 4-6 yaş grubuna ait sınıflarının bulunduğunu ve öğrencilerin bu sınıflarda eğitimlerini tamamladığını belirterek bu eğitim döneminin sonunda da bir etkinlik düzenledik şeklinde ifade etti.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, yılsonu programındaki etkinlikleri velilerin istekleri doğrultusunda hazırladıklarını belirterek program için camiyi de özenle seçtiklerini söyledi. Programı çocuklar camiye gelmeye alışsınlar diye bilerek camide yaptıklarını da ekledi. Müftü Akkuş tüm çalışmalarının ve tüm dertlerinin milli ve dini değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek olduğunun üzerinde durarak bu konuda ellerinden gelen çalışmaları da yaptıklarını söyledi. Minik öğrenciler de kurslarda aldıkları bu eğitimlerde ve yapılan programdan çok memnun olduklarını söylediler.