Kedinin inadı itfaiye erlerine pes dedirtti

Kedinin inadı itfaiye erlerine pes dedirtti
16:01 - Haziran 5 2019 Çarşamba

Yaklaşık 6 saat boyunca kedinin otomobilden çıkartılması için çaba gösteren itfaiye erleri ve araç sahipleri; kedinin araç motorundan çıkmasının hemen ardından başka bir aracın motor bölümüne geçmesi; görenleri şaşkına çevirdi. Olay Sivas İstiklal Caddesi mevkiinde meydana geldi. Öğle saatlerinde bir kedinin otomobil motorunun iç kısmında olduğu fark edildi. Bunun üzerine öncelikle araç sahipleri sonrasında ise çevredeki vatandaşlar kediyi motor bölümünden kurtarmak için seferber oldu. Olay yerine çağrılan itfaiye erleri de kediyi otomobil motorundan çıkartmak için yoğun çaba gösterdi.

Kedinin İnadı İtfaiye Erlerine Pes Dedirtti!

İtfaiye erlerinin olay yerine gelmesi üzerine kedinin motor kısmından çıkartılması amacıyla yoğun bir çaba gösterilmeye başlandı. Ancak yaklaşık olarak 6 saat süren çalışmalar sonrasında inatçı kedinin toplamda 3 farklı otomobilin motor bölümüne girerek; kaçtığı gözlendi. Üstelik kediyi tam motor bölümünden kurtardıklarını düşünen itfaiyeciler; kedinin farklı bir aracın motor kısmına kaçması sonrasında tekrar tekrar uğraşmak durumunda kaldı.

Cep telefonu aracılığıyla kedi sesi dinletilmesi ve araçların parçalarının sökülmesi dahil olmak üzere çok sayıda farklı yöntem uygulansa da bir türlü motor kısmından çıkartılamayan kedi; sonunda kendi haline bırakıldı.