İçişleri Bakanlığı açıkladı! Eren-1 Tendürek operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı, ülkemizde bu toprakları korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve özellikle ayrılıkçı terörist mensuplarınca şehit düşen Eren Bülbül’ün kutsal hatırası onuruna Eren Operasyonlarının 2021 yılında başlatıldığını duyurdu. 11 Ağustos 2017 tarihinde organizasyon.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, ilki Tendürek bölgesinde başlatılan “EREN-1 TENDÜREK Operasyonu” nda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucularından oluşan bin 71 personel ve 72 operasyon ekibinin görev aldığı bildirildi.
Yunus Emre Kartal
Bakan Soylu: “Terör örgütünü bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağız”
İçişleri Bakanı Soylu operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, Terör Örgütü’nü bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağımızı söyledi. Şehitimiz Eren Bülbül’ün maneviyatını yanımıza aldık ve cesaretimize cesaretini ekledik. “Eren Operasyonlarına Tendürek’ten başladık.”