Hes patlamasında görev yapan itfaiye çalışanları ödüllendirildi

Hes patlamasında görev yapan itfaiye çalışanları ödüllendirildi
18:09 - Ağustos 30 2019 Cuma

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde Hidroelektrik Santrali’nin kanalında meydana gelen patlama sonucu olayda yaralananları kurtarmak için yoğun bir çalışma yapan itfaiye ekipleri ödüllendirildi.

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde D-100 karayolu yakınında bulunan HES kanalında meydana gelen patlama sırasında 6 kişi yaralandı. Yaralıları olay yerinden kurtararak uzaklaştıran Suşehri itfaiye ekibi kaymakam ve belediye başkanı tarafından ödüllendirildi.

Olay yerinde yaşananları anlatan Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, kaza sırasında itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi ile çok hızlı bir şekilde yaralıların patlama alanında uzaklaştırıldığını ifade etti. İtfaiye ekiplerinin fedakar çalışmaları ile 6 kişinin ölümden döndüğü söylendi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de Suşehri İtfaiye ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Suşehri Belediye İtfaiye Amiri Yalçın Kırılmaz yapılan ödül takdimi sırasında özellikle boğulma vak’alarında ekibin ihtiyacı olan dalış kompresörünün ve bazı malzemelerinin ekibe alınmasının performanslarını daha da arttıracağını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi