Hasta Yakınları Hastaneyi Savaş Alanına Çevirdiler!

Hasta Yakınları Hastaneyi Savaş Alanına Çevirdiler!
20:26 - Şubat 25 2019 Pazartesi

Sivas Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan ameliyat sonrasında bir yakınını kaybeden aile, hastaneyi savaş alanına çevirdiler. Olayda 2 doktor da darp edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşanan bu olay, hastanen Üroloji servisinde gerçekleştir. Serviste böbrek rahatsızlığından dolayı ameliyat olan T.A. (46), yapılan ameliyat sırasında yaşamını yitirdi. Hastanın kaybedilmesinin ardından sağlık çalışanları polis eşliğinde hasta yakınlarına T.A’nın yaşamını yitirdiğini söylediler. Bunu duyan hasta yakınları ise 2 doktora saldırarak, darp etti.

Olay kısa sürede büyüdü, olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polisi sevk edilerek, olayın büyümesi engellendi. Yakınlarını kaybetmelerine sinirlenen aile, hastanenin camlarını kırarak, hastaneye maddi zarar verdi. Durumu polis ekipler müdahale edince, olay sakinleşti. Hasta yakınları ise hastaneden uzaklaştırıldı. Olayda saldırıya uğrayan, 2 doktorda ise darp izlerinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.