Galatasaray Sivas’a Kupa Finaline Geldi

Galatasaray Sivas’a Kupa Finaline Geldi
23:00 - Mayıs 14 2019 Salı

Galatasaray takımı teknik direktör Fatih Terim gözetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı son çalışmalarını tamamladıktan sonra havayolu ile Sivas’a geldi. Galatasaray takımını ve teknik ekibini Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda taraftarlar karşıladı. Taraftarların coşkulu karşılamasının ardından takım ve teknik ekip otellerine geçtiler.

GALATASARAY ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI İÇİN SİVAS’TA

Sivas’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Sivas’a gelen Galatasaray takımının teknik direktörü Fatih terim son günlerde kendileri hakkında yapılan eleştirilerin amatörce ama organize bir şekilde yapıldığını belirtti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası final maçının öncesinde Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Terim Türkiye’deki iki kupayı da önemsediklerini belirterek şu an bu iki kupadan biri almak üzere buradayız dedi.
Fatih Terim basın mensuplarına yaptığı açıklamada son günlerde Galatasaray’a yapılan eleştirilerin bilinçli bir şekilde ama amatörce yapıldığını belirtti. Şayet yapılan bu eleştirilerin amacı kupa maçı öncesi takımın konsantrasyonunu bozmak ise boşuna uğraşmasınlar geçmiş olsun şeklinde konuştu.

Burada Galatasaray taraftarlarına da seslenen Fatih Terim bundan sonraki süreçte onların desteğini beklediklerini ve eleştiriler karşısında sağduyulu davranmalarının önemli olduğunu belirtti.

Maç öncesi konuşan Galatasaray takım kaptanı Selçuk da maç yapacakları rakiplerinin durumunu bildiklerini söyleyerek onlara geçmiş olsun dileklerini sundu. 57. Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Galatasaray – Akhisarspor maçı, yarın saat 20.45’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.