Fousseni Diabate Sivasspor’dan Ayrıldı

Fousseni Diabate Sivasspor’dan Ayrıldı
19:37 - Haziran 8 2019 Cumartesi

Leicester City takımından kiralık olarak Sivasspor’a gelen Diabate; sergilemiş olduğu yüksek performansla dikkatleri üzerine çekiyordu. Kendisini 2022 yılına kadar bağlayan sözleşmeye imza attığı için kulübüne geri dönen başarılı forvet oyuncu; Sivasspor’un önemli oyuncuları arasında yer alıyordu.

Sivasspor İngiltere takımı olan Leicester City’den kiralamış olduğu Fousseni Diabate’yi tekrar geldiği takıma gönderdi. Kiralık olarak oynadığı dönemde sergilemiş olduğu güzel futbolla dikkatleri üzerine çeken forvet oyuncusu; eski takımına geri dönüş yaptı. Geçtiğimiz sezon boyunca Sivasspor bünyesinde forma giyen Fousseni Diabate; yeni sezonda takımıyla birlikte olmayacak.

Fousseni Diabate Sivasspor’dan Ayrıldı

DG Sivasspor bünyesinde forvet pozisyonunda oynayan Fousseni Diabate; gelmiş olduğu takım olan Leicester City takımına geri döndü. Leicester City takımının kampına davet edilen başarılı forvet oyuncusu; kulübünün sezon başı kamp programına dahil olmak üzere İngiltere gitti. Bu arada başarılı forvet oyuncusuna Sivasspor’la birlikte pek çok farklı kulübün de talip olduğu bildirildi.

Fousseni Diabate yeni sezon itibariyle 2022 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu takımın başlangıç kampına çağrıldı. Leicester City sene başı kamp kadrosuna davet edilen başarılı forvetin geleceği bura şekillenecek. Şayet burada futbolcuya dair tekrar kiralık olarak verilsin kararı çıkarsa; Sivasspor tekrar bu futbolcuyu almak için görüşmeler yapacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi