Davutoğlu’ndan yeni parti açıklaması

Davutoğlu’ndan yeni parti açıklaması
17:42 - Haziran 3 2019 Pazartesi

Ahmet Davutoğlu bu toplantıda yaptığı konuşmada konuşmasını dinleyen herkesi yeni bir vizyon ile yeni bir hal ile hallenmeye davet ettiğini söyledi. Daha önce İstanbul, Ankara ve Diyarbakır’da yapmış olduğu toplantılarda az da olsa bu konuya vurgu yapan Davutoğlu Konya’da daha net bir şekilde bu düşüncesini ortaya koydu.

DAVUTOĞLU’NDAN YENİ PARTİ AÇIKLAMASI

Konya’da düzenlenen bir iftar yemeğine katılan Ahmet Davutoğlu yeniliklerde bir araya gelme masajı verdi. Konya Dostları Platformu tarafından hazırlanan iftar yemeğinde Davutoğlu, eski AKP genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile bir araya geldi. Ayrıca yapılan iftara esli Konya milletvekilleri Abdullah Başçı, Muhammet Uğur Kaleli, Mustafa Baloğlu ve Konya il teşkilatından eski üyeler ve yöneticiler katıldı.

Katıldığı iftar programında bazı açıklamalar yapan Davutoğlu, son zamanlarda kaybedilen özgürlüklerin yanında temel değerlerimizin de yitirilmemesi adına bir araya gelmeye davet etti. Bu bir araya gelişin milletin geleceği adına çok önemli bir duruş olduğunu vurgulayan Davutoğlu ya yeni bir hal ya da izmihilal şeklinde ifadeleri ile yeni partinin kurulacağını söylemiş oldu.

Davutoğlu’na sorulan AKP’den sizinle yeni bir teklif ve görev için görüşme yapıldı mı sorusuna böyle bir teklifin ve görüşmenin yapılmadığını söyledi.