Bu Üniversitede Çalışan Akademisyenlere Ekstra Ödeme Var

Bu Üniversitede Çalışan Akademisyenlere Ekstra Ödeme Var
14:06 - Kasım 16 2019 Cumartesi

Sivas’ta açılan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni cazip hale getirmek ve çalışmalarını desteklemek amacıyla burada çalışmayı tercih eden akademisyenlere en az 2 bin lira olmak üzere ek ücret ödemesi yapılacak.

Sivas’ta açılan ve savunma sanayi alanında etkili çalışmalar yapması hedeflenen Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni akademisyenler için cazip hale getirmek amacıyla burada çalışan personeli desteklemek amacıyla bir protokol imzalandı. Protokol töreni

Tarihi Valilik Binası Dr. Hasan Canpolat Toplantı Salonu’nda yapıldı. Sivas Valiliği’nin destekleri ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kurma ve Destekleme Vakfı, Sivas Hizmet Vakfı’nın katkılarıyla hayata geçirilecek projenin ayrıntıları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yapılan programa Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ile birlikte Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya vakıfların temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Yapılan bilgilendirmede bu üniversiteyi tercih eden akademisyenlere en az 2 bin TL destek verilmesi, üniversitenin 5 yıl boyunca desteklenmesi ve bin yüz öğrenciye burs verilmesi gibi konular üzerinde protokol imzalandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi