BBP’li Aday Ürgüp:’Ben hakkını insanlara vermekten yanayım’

BBP’li Aday Ürgüp:’Ben hakkını insanlara vermekten yanayım’
16:20 - Mart 21 2019 Perşembe

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp,31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için faaliyetlerini ve tanıtım toplantılarını sürdürüyor. Bu konuyla ilgili birtakım ziyaretlerde bulunan Ürgüp, ‘Ben hakkını insanlara vermekten yanayım’ dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp,31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için faaliyetlerini ve tanıtım toplantılarını sürdürüyor. Doğan Ürgüp, bununla ilgili olarak Sivas’ta öğrencilere hizmet sunan bir özel yurtta kadınlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada seçilmesi takdirde uygulayacağı projeleri anlatan Ürgüp, kadınlardan seçimlerde destek istedi. Ürgüp daha sonra Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne geçerek Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı ve zabıta personeli ile bir araya geldi.

Zabıta Müdürlüğü ziyaretinde zabıta personelinin sorunlarını dinleyen Ürgüp seçimde onlardan destek isteyerek,”Belediyecilik halka hizmet etmektir. Halka hizmet etmek hakka hizmet etmektir. Hepimiz bir ekmek parası için gayret gösteriyoruz. Belediye başkanlığı ekmek kapısı da değildir. Belediye başkanlığında elde edeceğin kazançtan fazlasını harcamak mecburiyetindesiniz. Sandığa gideceksiniz. Oy vereceksiniz. Herhangi bir partiye ve görüşe sahip olabilirsiniz bu bana göre bir problem değil, inançlarınızda bana göre problem değil, esas olan herkesin aldığı görevi yapmasıdır. Belediye başkanlığı makamı da oy veren veya vermeyen ile bu göreve talip olmamız lazım bende bu şartlarda bu göreve talip oldum. Hepinizin duasını ve desteğini bekliyorum.”dedi.