Başarılı savunma oyuncusu Sivasspor’dan ayrılıyor

Başarılı savunma oyuncusu Sivasspor’dan ayrılıyor
13:00 - Mayıs 27 2019 Pazartesi

Yapmış olduğu açıklamasında bir futbol sezonunun daha sonuna gelindiğinden söz eden Douglas; takımından ayrılacağını sosyal medya hesabı üzerinden yazarak açıkladı. Özellikle takım arkadaşlarına teşekkür eden başarılı savunma oyuncusu; Sivas şehrinde yaşadıklarından dolayı da teşekkürlerini belirtti. Yaşadığım her şey için çok teşekkür ederim şeklinde açılamalarına devam eden Douglas; Sivassporu her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağını da açıkladı.

Başarılı Savunma Oyuncusu Sivasspor’dan Ayrılıyor

Açıklamasında Sivas şehrine önemli bir yer ayıran Douglas; kendisi ve ailesiyle yakından ilgilenen herkese teşekkür etti. Sivasspor’da unutulmaz anlar yaşadığından söz eden defans oyuncusu; Sivasspor’daki serüveninin burada noktalandığını sözlerine ekledi.

Toplamda Sivasspor formasıyla 32 kez forma giyen Douglas; başarılı bir sezona imza atmayı da başardı. Sahada kalma süresi söz konusu olduğunda 2.822 dakika gibi yüksek bir sürenin karşımıza çıkması; defans oyuncusunun ne kadar katkı sunduğunu da gözler önüne seriyor. Toplamda rakip fileleri 3 kez havalandıran Douglas; 7 kez de asist yaparak; takım arkadaşlarının gol atmasına destek oldu. Yine toplam sayı itibariyle 2 defa kırmızı kart gören deneyimli oyuncu; 4 defa da sarı kart görerek sezonu tamamladığı bildirildi.