Aort Damarı yırtılan Sivaslı vatandaş hayata tutundu

Aort Damarı yırtılan Sivaslı vatandaş hayata tutundu
13:32 - Aralık 26 2019 Perşembe

Sivas’ta 52 yaşındaki Resul Koç isimli bir vatandaş aort damarının yırtılması sebebiyle girdiği zorlu ameliyatta yaşama tutunmayı başardı.

Hastaneye kaldırıldıktan sonra acil bir şekilde müdahale yapılan Resul Koç’un yaşama ihtimali çok düşük görülüyordu. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kasım Doğan’ın acil bir şekilde ameliyata aldığı Resul Koç 10 saat boyunca ameliyathanede kaldı. Doktorlar tarafından yapılan başarılı operasyon sonucu hayatta kalmayı başaran Resul Koç isimli vatandaş yeniden sağlığına kavuştu.

Prof.Dr. Kasım Doğan tarafından ameliyat sonrasın yapılan açıklamada hastanın şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle kendilerine geldiğini söyledi. Yapılan tetkilerde aort damarında yırtık tespit edilmesinin üzerine acil bir şekilde hastanın ameliyata alındığını söyleyen Kasım Doğan riskli geçen ameliyatın başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Zor bir operasyon geçiren Resul Koç da ameliyat sonrasında söyledikleriyle herkesi güldürdü. Hastaneye ölü olarak geldiğini, doktorların yardımıyla tekrar dirildiğini söyleyen Resul Koç ağrılarının tamamen geçtiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi