ABD Savunma Bakanlığı’ndan Ufo Açıklaması

ABD Savunma Bakanlığı’ndan Ufo Açıklaması
06:40 - Haziran 6 2019 Perşembe

Gökyüzünde gördüğü değişik görüntüleri UFO olarak nitelendiren, UFO gördüğünü iddia eden, uzaylılara karşı merakı olanlar için yapılan bu açıklama oldukça dikkat çekiciydi. Uzun zaman konuşulacak konuşmaya imza atan Christopher Sherwood yaptığı açıklamada Amerika’nın uzun yıllardır UFO’lar üzerinde çalıştığını belirtti. Amerika’da 38 tane gizli proje vardı. Bu projelerin gizemi geçen yıllarda kalkmıştı. Savunma İstihbaratının yayınladığı belgeler arasında UFO belgeleri de vardı.

Lazer Silahı ve Görünmezlik İçin Milyonlarca Dolar Harcandı

Pentagon yaptığı açıklamada yayınlanan belgeler görünmezlik ve lazer silahı üretim denemeleri için milyonlarda dolar harcadığını kanıtlayan belgelerdi. Amerika devleti UFO’ları araştırmak için yaklaşık 22 milyon dolar harcamıştır.

1950 ile 1960 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde UFO konuşmaları ve tartışmaları çok fazla yapılmıştır. UFO gördüğünü söyleyen çok sayıda Amerikalının olduğu kaynaklarda yer almaktadır. 1957 yılında Edwards Hava Üssü’ndeki bir pilot resim çekmişti. Resimdeki UFO tartışmaların merkezinde yer almıştı. California’da çekilen resim karesi tartışmaları alevlendirmişti. UFO olarak nitelendirilen gözlemlerle alakalı CIA açıklama yaptı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın yaptığı açıklamaya göre UFO zannedilen gözlemleri aslında gizli uçak denemeleriymiş. UFO ile ilgili fotoğrafların sırrı hala tam olarak çözülmüş olmasa da Pentagon ve CIA’nin yaptığı açıklamalar nispeten bir açıklama sunmaktadır.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi