Tekirdağ’daki Trajik Kaza: Vidanjörün Altında Kalan Kadın Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’daki Trajik Kaza: Vidanjörün Altında Kalan Kadın Hayatını Kaybetti
17:05 - Mayıs 30 2025 Cuma

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi, Hacıevhat Mahallesi’nde yaşanan üzücü bir trafik kazası, bir kadının yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. TESKİ’ye ait E.Y. yönetimindeki 34 FCK 255 plakalı vidanjör, yolun karşısına geçmeye çalışan 57 yaşındaki Ayşe Zorlu’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle Zorlu, yere düşerek vidanjörün altında kaldı.

Olay yerine hızla ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda Ayşe Zorlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazanın ardından çevre güvenliği alınırken, sürücü E.Y. gözaltına alınarak ilgili mercilere teslim edildi.

Kaza anının detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilerek ortaya çıktı. Görüntülerde, Ayşe Zorlu’nun yola çıkma anı ve ardından yaşanan feci çarpışma net bir şekilde görülmekte.

Bu acı verici olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına çalışıyorlar.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi