Sivas’ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Sivas’ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi
13:30 - Aralık 31 2025 Çarşamba

Sivas’ta etkili olan yoğun kar yağışı, Gürün ilçesinde ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodla uyardığı Sivas’ta, gece başlayan kar yağışı öğle saatlerine kadar devam etti. Bu süreçte, İç Anadolu ve Doğu Anadolu arasındaki önemli bir geçiş noktası olan Kayseri-Malatya kara yolu, büyük araçlar için kullanıma kapatıldı.

Bölgede 1800 metre rakımda bulunan Mazıkıran Geçidi’nde trafik polisleri tarafından oluşturulan kontrol noktasında, büyük araçların geçişine izin verilmedi. Kar yağışının yoğun olduğu saatlerde, ulaşım güvenliği için önlemler alındı.

Diğer yandan, Gürün ilçesindeki çocuklar kar yağışını fırsat bilerek kışın tadını çıkardı. Eğitim kurumlarına verilen ara sayesinde çocuklar, karın keyfini çıkararak gönüllerince eğlendi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi