Sivas’ta ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ Etkinliği Gerçekleştirildi
AK Parti Genel Merkezi’nin organizasyonuyla Sivas’ta ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ gerçekleştirildi. Bu buluşmada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ve diğer parti yetkilileri, terörsüz bir Türkiye hedefine dair önemli açıklamalarda bulundular.
Toplantı, Sivas’taki bir restoranda yapıldı ve yerel basın mensupları da etkinliğe davet edildi. Öğütken, Türkiye’nin uzun yıllardır terörle mücadele ettiğini ve bu soruna kalıcı çözümler bulmak için toplumsal birlikteliğin şart olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına dikkat çekerek, yerli ve milli projelerin önemini vurguladı.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de, Sivas ziyareti sırasında vatandaşlarla buluşacaklarını ve onların görüş ve önerilerini dinleyeceklerini ifade etti. Güler, ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’nın, yerel halkla doğrudan iletişim kurarak gönül köprüleri oluşturmayı amaçladığını söyledi.

