Sivas’ta Şehit Bebek ve Annesi Dualarla Anıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK’nın koyduğu EYP patlaması sonucunda hayatını kaybeden Bedirhan bebek anıldı.
Annesi Nurcan Karaya’yla beraber babası Astsubay Çavuş Serkan Karakay’ı ziyaret edip dönerken, tuzaklanan EYP düzeneğinin patlaması sonucunda şehit düşen 11 aylık Bedirhan bebek dualarla anıldı. PKK terör örgütünü tarafından tuzaklanan patlayıcıyla şehit olan Bedirhan Karakaya ile Nurcan Karakaya; mezarı başında anıldı.
Üzücü olay 2018 yılında yaşanmıştı. Türkiye’yi yasa boğan bu olayın üzerinden 4 yıl geçti. Sivas Şarkışla ilçesinde annesiyle birlikte defnedilen 11 aylık şehit Bedirhan bebekle annesi şehit Nurcan Karakaya düzenlenen anma programıyla yad edildi. Anma programına Şarkışla Kaymakamı olan Gökhan Dolaş’la birlikte şehit Nurcan Karakaya’nın annesi Suadiye Demir de katıldı. Vatandaşların da katılık gösterdiği programda şehitler için dualar da okundu.