Sivas’ta Kaybolan Kangal, Sibirya Kurdunun Yanında Bulundu

Sivas’ta Kaybolan Kangal, Sibirya Kurdunun Yanında Bulundu
14:30 - Nisan 7 2026 Salı

Sivas’ta yaşayan kangal yetiştiricisi Hüseyin Yıldız, kaybolan yavru kangalını, beklenmedik bir şekilde bir dişi Sibirya kurdunun yanında buldu. Bu sıra dışı dostluğu cep telefonu kamerasıyla kaydeden Yıldız, görüntüleri sosyal medyada paylaşarak büyük ilgi topladı. Yıldız, hayvanların arasındaki bu sıcak bağın, insanlara savaşları bırakma ve barış içinde yaşama mesajı verdiğini belirtti.

Yıldız, kangal ve Sibirya kurdunun oyun oynadığını ve birbirleriyle yakınlaştığını gözlemlediğini anlattı. Paylaşılan video çok sayıda olumlu ve esprili yorum alırken, bazıları ise ‘Sibirya kurdunun burada ne işi var, bizim erkeklerimiz böyledir’ gibi tepkiler gösterdi. Yıldız, hayvanların zıt kutuplardan gelseler bile gönül bağı kurabildiklerini vurgulayarak, insanların da bu örneği takip etmeleri gerektiğini ifade etti.

‘Hayvanları örnek alın’ diyen Yıldız, bu sıra dışı dostluk hikayesinin, insanlara farklılıklarla bir arada yaşamanın mümkün olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi