Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Kaza Yaralılarını Ziyaret Etti
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, sabah saatlerinde Sivas’ın merkeze bağlı Alahacı köyü yakınında meydana gelen servis kazasında yaralanan öğrencilere moral vermek amacıyla hastanede bir ziyaret gerçekleştirdi.
Olayda 15 kişi, çoğunluğu öğrenci olmak üzere, yaralanmış ve derhal kentteki çeşitli hastanelere sevk edilmişti. Vali Şimşek, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve yaptığı açıklamada tüm yaralıların durumunun iyi olduğunu, hayati bir tehlike taşımadıklarını belirtti.
Vali Şimşek konuşmasında, “Kaza, lise öğrencilerini taşıyan servis aracının buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu meydana geldi. Jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerimiz hızla müdahale etti. Şu anda yaralılarımız hastanelerde tedavi görüyorlar ve durumları iyi. Hepsine acil şifalar diliyorum” dedi.

