Sivas Belediyesi, Ulaşım Ağına İki Yeni Modern Otobüs Ekledi

Sivas Belediyesi, Ulaşım Ağına İki Yeni Modern Otobüs Ekledi
15:30 - Aralık 12 2025 Cuma

Sivas Belediyesi, kentin toplu taşıma altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların konforunu artırmak için iki yeni modern otobüsü devreye aldı.

Belediye, mevcut 8 metrelik halk otobüslerine ek olarak, daha geniş ve daha fazla yolcu kapasitesine sahip 12 metrelik otobüsleri hizmete soktu. Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, toplu taşıma konforunu artırma hedefleri kapsamında, otobüs filosunu genişlettiklerini belirtti.

“Sarı otobüsleri daha da yaygınlaştıracağız” diyen Başkan Uzun, şehirdeki ulaşım altyapısını iyileştirme çabalarına değindi ve Akıllı Durak Sistemi gibi projelerle vatandaşların yağmurlu ve soğuk günlerde konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağladıklarını ifade etti. Yeni otobüslerin, tasarruf sağlayan özellikleriyle dikkat çektiğini sözlerine ekledi.

Bu gelişmeyle, Sivas Belediyesi, şehrin ulaşım standartlarını yükseltmeye ve vatandaşların günlük yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Başkan Uzun, yeni otobüslerle şehir turu yaparak, hizmete girişlerini kutladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi