Seri Hırsızlık Faaliyetlerine Son: Güvenlik Kameraları Suçluyu Ele Verdi

Seri Hırsızlık Faaliyetlerine Son: Güvenlik Kameraları Suçluyu Ele Verdi
15:55 - Aralık 15 2025 Pazartesi

Büyükçekmece ve Esenyurt bölgelerinde ardı ardına yaşanan hırsızlık vakaları, sonunda suçlunun yakalanmasıyla sonuçlandı. Şüpheli kadın, önce güvenlik kameralarına sonra ise polis ekiplerine takıldı. Özellikle 9 Ağustos ve 11 Aralık tarihlerinde gerçekleşen iki büyük hırsızlık olayı, şüphelinin suçüstü yakalanmasına yol açtı.

9 Ağustos’ta Büyükçekmece’deki bir özel hastanede yaşanan olayda, şüpheli kadın, hastane çalışanının 10 bin lirasını ve kişisel eşyalarını çalarak kayıplara karıştı. Takip eden olayda, 11 Aralık’ta bir lokantada, sandalyeye asılı bir çantanın içindeki 55 bin lira değerinde altın ve 20 bin lira nakit para çalındı. Her iki olay da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Polis ekipleri, kamera kayıtlarını detaylı bir şekilde inceledikten sonra şüphelinin kimliğini Semra H.B. (37) olarak tespit etti. Semra H.B’nin geçmişte ‘işyerinden ve kurumdan hırsızlık’, ‘açıktan hırsızlık’, ‘kasten yaralama’ gibi birçok suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Suçlu, Silivri’deki evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Esenyurt bölgesinde de benzer suçlar işleyen şüphelinin, bir marketten 2 bin 400 liralık ürün ve bir telefon dükkanından 750 lira değerinde bir hoparlör çaldığı belirlendi. Tüm bu hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Yakalanan suç makinesi kadın, adliyeye sevk edilerek hukuki süreç başlatıldı.

Murat Delice – Erdal Can İçelli

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi