Samsun’da Trajik Kaza: Nehre Uçan Araçta Anne ve Çocuk Hayatını Kaybetti

Samsun’da Trajik Kaza: Nehre Uçan Araçta Anne ve Çocuk Hayatını Kaybetti
23:35 - Eylül 12 2025 Cuma

Bafra ilçesi Asarkale mevkisinde korkunç bir trafik kazası yaşandı. Bilgilere göre, Dr. Serdar Kıyak yönetimindeki otomobil, direksiyon kontrolünün kaybedilmesi sonucu Kızılırmak Nehri’ne düştü. Dr. Kıyak, son anda araçtan çıkarak hafif yaralarla kurtuldu ancak eşi Gülşah Karaman Kıyak ve üç yaşındaki çocukları araçla birlikte sulara gömüldü.

Olayın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla yönlendirildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye dalgıçlarından Cüneyt Gelmez, anne ve çocuğun cansız bedenlerini nehirden çıkardı.

Yapılan açıklamalara göre, Dr. Serdar Kıyak daha önce Bafra Devlet Hastanesi’nde çalışmış, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’nde eğitim almaya başlamıştır.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi