Sami Aydın, Sivas Belediyespor’u Ziyaret Etti

Sami Aydın, Sivas Belediyespor’u Ziyaret Etti
01:08 - Şubat 22 2019 Cuma

Sivas Belediyespor kulübünü ziyaret eden başkan Sami Aydın, Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını da takip etti.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Başkan Aydın, ligin 2. Yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Geçen hafta Karagümrük takımını burada yendiklerini açıklayan Başkan Aydın, takımın moral olarak dsa çok iyi durumda olduğunu belirtti. Sözlerine ‘’ İnşallah bu hafta da deplasmandan iyi bir netice bekliyoruz. Ligdeki pozisyonumuz iyi bir nokta ama daha iyi yerlerde yer almayı daha yukarılarda yer almayı hedefliyoruz.’’ Diyerek devam etti.
Teknik heyete ve futbolculara başarılar dileyen Başkan Aydın, yönetim kurulunda görev alanlara da teşekkür ettir.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman ise; Başkan Aydın’ın ziyaretinden memnun kaldıklarını belirterek; ‘’ Biliyorsunuz geçen sene Play-Off oynamış bir takımız. O dönemden birçok oyuncumuz bu sene gitti, gitmek zorunda kaldılar. Bu sene de biz tamamen yeni bir takım kurduk. Hocamız yeni, kendi şehrimizin hocasına bir imkan verelim dedik ve bu şekilde sezona başladık.’’ Dedi.
Şu zamana kadar geçen süreç içerisinde iyi bir noktaya geldiklerini belirten Kulüp Başkanı Hasan Karaman, teknik direktöre, teknik heyete ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a kulübe verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Sivas Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü olan Özer Karadaş ise, ziyaretten duydukları memnuniyetten söz ederek; ‘’,”Çok önemli bir maç öncesi geldi bize moral verdi. Motivasyonumuz yükseldi. Kendisine takımım olarak teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Daha iyi günleri hedeflendiklerini belirten Özer Karadaş, ‘’Allah yar ve yardımcımız olsun’’ Dedi.