Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Destekleri Devam Edecek

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Destekleri Devam Edecek
16:05 - Nisan 30 2019 Salı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı Sivas’ta yapıldı.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, başkanlığındaki toplantıya bağlı illerin valileri ve diğer yetkilerde yer aldı.

Toplantıda konuşan ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için ajans olarak ilgili sektörleri desteklemeye devam ettiklerini söyleyerek , “Ajansımıza sunulan projeleri değerlendirerek, bölgemize katkı sunabileceğini düşündüğümüz projeleri destekleme gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinin turizm destinasyonu bölgesi olduğunu ve bu nokta da ajansın çeşitli projeler hazırladığını belirten Kayseri Valisi Günaydın, “Bu alandaki çalışmalarımızın ülkemiz ve illerimiz için önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Sektörde turizm alanındaki firmalardan kurumlara kadar yapılan tüm çalışmaları takip ediyoruz. Bizlere sunulan önerileri hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımız firmaları ziyaret ederek, bilgilendirme çalışmaları yapıyorlar.” dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin yaptığı konuşmalarla son buldu.