Motosiklet kazasında 2 kişi yaralı

Motosiklet kazasında 2 kişi yaralı
19:56 - Mayıs 18 2019 Cumartesi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yakınlarındaki karayolunda meydana gelen kazaya motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebep oldu. Kaza sırasında motosiklette bulunan iki kişi hafif yaralandı.

Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte hız uyarı levhasına çarparak kaza yapan motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı. Elde edilen bilgilere göre motosiklet kazası Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yakınlarında bulunan D-100 karayolunda meydana geldi.

MOTOSİKLET KAZASINDA 2 YARALI

Motosiklet kazası saat 17.00 civarında Sivas’ın Koyulhisar ilçesi D-100 karayolunda seyir halinde ilken meydana geldi. Amasya’dan Suşehri ilçesine gitmek üzere yola çıkan sürücü ve yanında bulunan kızı meydana gelen kazada yolun kenarında bulunan hız uyarı levhasına çarparak yuvarlandı.  Meydana gelen kazada çarpmanın etkisi ile motosikletten uçarak savrulan sürücü Y.B. ve kızı E.N.B. yaralandı. Olayı görenlerin sağlık ekiplerine haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü Y.B. ve kızı E.N.B.’yi Koyulhisar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan motosiklet sürücüsü ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Meydana gelen bu kaza ile ilgili olarak kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.