Mersin Silifke’de Trajik Yangın: İki Küçük Çocuk Yaşamını Yitirdi

Mersin Silifke’de Trajik Yangın: İki Küçük Çocuk Yaşamını Yitirdi
12:35 - Aralık 27 2025 Cumartesi

Mersin, Silifke ilçesi Mukaddem Mahallesi’nde meydana gelen yangın, sabah saatlerinde bir evin korkunç sonunu getirdi. Edinilen bilgilere göre, H.T. isimli babanın işe gitmesi ve A.T. isimli annenin yakındaki bir markete gitmesi sırasında, evdeki sobanın devrilmesi sonucu yangın başladı. Anne, marketten döndüğünde evin alevler içinde olduğunu gördü ve hemen 112 Acil Komuta Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine hızla ulaşarak yangına müdahale etti. Ancak, yangın esnasında evde yalnız kalan 1 yaşındaki Ayaz ve 7 yaşındaki Poyraz isimli çocuklar kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çocukların cenazeleri hastane morguna kaldırıldı.

Ailenin ve mahalle sakinlerinin büyük üzüntü yaşadığı bu acı olay sonrasında soruşturma devam ediyor. Yangının kesin çıkış nedeni ve sorumluluklar netleştirilmeye çalışılıyor.

Murat Şengi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi