Market Sahibine Pala ile Saldırı: Dondurmanın İadesi Reddedildi

Market Sahibine Pala ile Saldırı: Dondurmanın İadesi Reddedildi
12:50 - Temmuz 27 2025 Pazar

Eskişehir, Odunpazarı bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. Erenköy Mahallesi’nde bulunan bir marketin sahibi R.B., dondurma iadesini kabul etmeyince öfkeyle dolan bir müşteri tarafından pala ile saldırıya uğradı. Saldırı, dün gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, A.İ. adlı şahıs, marketten aldığı dondurmayı eridiği için iade etmek istedi. Ancak market sahibi R.B.’nin ret cevabı vermesi üzerine A.İ., eline aldığı pala ile R.B.’ye saldırmaya başladı. Bu esnada çıkan arbede ve saldırı anı, marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından müdahale edilen olay sonrası, şüpheli A.İ. gözaltına alındı. R.B. ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi