Manisa Yunusemre’deki 980 TOKİ Konutu Ne Zaman Teslim Edilecek? İşte Teslim Takvimi ve Proje Detayları
Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 980 sosyal konutun teslim süreci başladı. Yatay mimariyle inşa edilen depreme dayanıklı bu konutlar, 28 Temmuz – 10 Eylül 2025 tarihleri arasında hak sahiplerine verilecek.
TOKİ Manisa Yunusemre Projesinde Teslimler Başladı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen projede yer alan 980 konut, 28 Temmuz – 10 Eylül 2025 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim ediliyor. Vatandaşlar, belirtilen tarihlerde TOKİ tarafından bilgilendirilerek anahtarlarını alabiliyor.
Depreme Dayanıklı ve Yatay Mimariyle İnşa Edildi
Projede kullanılan tünel kalıp sistemi ve radye temel tekniği sayesinde yapılar depreme karşı dayanıklı olarak inşa edildi. Ayrıca yatay mimari anlayışı, hem estetik hem de güvenlik açısından projeye değer katıyor.
Sosyal Donatılarla Donatılmış Konforlu Yaşam Alanı
Site içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Proje, sadece barınma değil, kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.
