Manavgat Irmağı’nda Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olayda, Sarılar Mahallesi’ndeki Manavgat Irmağı’nda, su seviyesinin yükselmesi nedeniyle bir adacıkta mahsur kalan iki kişi için kurtarma operasyonu düzenlendi. İhbar üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti.
Manavgat Şelalesi civarında sıklıkla meydana gelen bu tür vakalar için bölgeye yönelik uyarılar artırılmış, ancak Mustafa Endelek ve Özkan Arslan isimli vatandaşlar, neşeli sohbetleriyle dikkat çektiği sırada mahsur kaldı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, bot yardımıyla iki arkadaşı güvenli bir şekilde kurtardı.
Mustafa Endelek, yüzme bilmemesi sebebiyle yaşadığı korkuyu “Arkadaşlarım kıyıya çıkarken ben yüzme bilmediğim için korktum ve çıkamadım.” sözleriyle ifade etti. Olay sırasında alkol alındığı ve suyun yükseldiğini geç fark ettikleri belirtildi. Kurtarılan vatandaşlar, AFAD ekiplerine teşekkürlerini iletti.