Kiracının Terk Ettiği Dairede Şaşırtıcı Durum

Kiracının Terk Ettiği Dairede Şaşırtıcı Durum
17:45 - Aralık 15 2025 Pazartesi

Karabük’ün 100. Yıl Mahallesi’nde yaşanan olay, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki ilişkilere dair çarpıcı bir örneği ortaya koydu. Ev sahibi, uzun süredir kendisinden haber alamadığı kiracısı ile iletişim kuramayınca, son çare olarak çilingir yardımıyla dairenin kapısını açtırmaya karar verdi.

Daireye adım atan ev sahibi, karşılaştığı manzara karşısında adeta donup kaldı. Salon, yatak odası, mutfak ve banyo dahil olmak üzere dairenin her bir köşesi, çöplerle dolmuş ve yaşam alanları kullanılamaz hale gelmişti. Dairenin içinde biriken atıklar, evin hijyen şartlarının ciddi şekilde bozulduğunu gözler önüne serdi.

Bu durum, kiracı-ev sahibi ilişkilerinde karşılıklı sorumlulukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Ev sahibi, yaşadığı bu talihsiz olayı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alarak, benzer durumlarla karşılaşan diğer ev sahiplerine de ders olması adına paylaştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi