Kemer Oyunu Kazası: Genç Hastaneye Kaldırıldı

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı köyünde gerçekleşen talihsiz bir olay, genç bir adamın hastaneye kaldırılmasına neden oldu. Fatih Erkan isimli genç, arkadaşlarıyla birlikte kemerle vurma oyunu oynarken, kaçma sırasında bir koltuk üzerinden atlamaya çalıştı. Ancak bu sıçrama sırasında kontrolünü kaybeden Erkan, başını odanın ortasında bulunan bir kirişe çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve acı içinde kıvranan Erkan’ın arkadaşları, onun başından kanlar aktığını görünce hemen müdahale ettiler. Arkadaşlarının yardımıyla Yenice Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erkan’a burada başına dikiş atıldı ve ardından daha detaylı tetkikler için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastanede yaklaşık on saat süren müşahede sonrası, herhangi bir ciddi problem olmadığı anlaşılan Erkan, taburcu edildi. Olayı anlatan Erkan, hastanede üç dikiş alıp tomografi için bekletildiklerini ve sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu için evlerine döndüklerini belirtti.
Olay esnasında gözleri kapalı olan başka bir arkadaşları Erdem Alagöz ise, yaşananları ve arkadaşının başından kanlar akarken duydukları korkuyu dile getirdi.