JTI sigara grubuna yeniden zam mı geldi? En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?

JTI sigara grubuna 3 Temmuz’daki zammın ardından ikinci kez fiyat artışı yapıldı. Sigara tiryakilerini doğrudan etkileyen bu zam sonrası JTI grubunda en ucuz sigara 82 TL, en pahalı sigara ise 96 TL oldu. Peki, yeni zam sonrası hangi marka ne kadar oldu?
JTI sigara fiyatlarına ikinci zam geldi
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla JTI grubuna ikinci kez zam geldiğini duyurdu. 3 Temmuz’da yapılan ilk zammın üzerinden kısa bir süre geçmişken gelen bu artış, kullanıcıların tepkisini çekti.
Zam sonrası en düşük ve en yüksek fiyatlar belli oldu
Zamlı listeye göre JTI grubunda en ucuz sigara Monte Carlo 80 TL, en pahalı ürün ise Winston Xsence 96 TL olarak belirlendi. Bu artışla birlikte sigara fiyatları tarihinde ilk kez 100 TL sınırına yaklaşmış oldu.
Marka marka güncel fiyat listesi
Winston, Camel, LD ve Monte Carlo gibi markaları bünyesinde barındıran JTI grubu, zam sonrası yeni fiyat listesiyle gündeme geldi. Winston Slims 95 TL, Camel Yellow & Brown ise 86 TL oldu. Ayrıca Camel Yellow 100 gramlık tütün ürünü de 215 TL’ye yükseldi.