İzmir Karabağlar’da Kahvehane Önünde Cinayet: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir Karabağlar’da dün akşam meydana gelen trajik bir olayda, plakasız bir motosikletle gelen saldırganlar, bir kahvehaneye ateş açtı. ‘Siz misiniz muhbirlik yapan?’ diyerek gerçekleştirilen saldırıda, Nuh Çifci isimli 43 yaşındaki adam ağır yaralandı ve kısa süre sonra hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Reis Mahallesi’ndeki 9030 sokak üzerinde bulunan kahvehanede gerçekleşti. Saldırganlar, olay yerinden hızla motosikletle kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çifci, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Seferihisar’da yakalanan zanlılar
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, görgü tanıkları ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde saldırganların kimliğini tespit etti. M.M.U. (40), M.U. (28) ve A.A. (28) isimli şüpheliler, Seferihisar – Gümüldür yolunda bir araçla kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüpheliler şu anda sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.