İzmir Çeşme’de Gençler Arasında Kız Meselesi Nedeniyle Silahlı Kavga: 3 Ölü, 1 Yaralı

İzmir’in Çeşme ilçesinde dün akşam yaşanan trajik bir olayda, iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada üç genç yaşamını yitirdi, bir genç ise yaralandı. Olay, Fahrettinpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine B.B. isimli şahıs, yanındaki iki arkadaşıyla birlikte karşı gruptaki dört kişiye ateş açtı.
Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. Azad Demir, Abdurrahim Doğan ve Mehmet Sait Medeni olay yerinde hayatlarını kaybetti. Yaralanan A.M. ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Şüpheli B.B. olay yerinden kaçarken, iki arkadaşı jandarma tarafından gözaltına alındı.
Cenazeler, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayın duyulması üzerine hayatını kaybeden gençlerin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Çevredeki güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.