İtfaiye ekipleri yavru kediyi kurtardı

İtfaiye ekipleri yavru kediyi kurtardı
17:57 - Haziran 6 2019 Perşembe

Sivas’taki kedi kurtarma operasyonuna imza atan itfaiye ekipleri; İl Özel İdare Lojmanlarında yer alan oto parkın içerisinde bulunan bir otomobilin tekerlek kısmındaki kediyi kurtardı. Olay yerinde bulunan vatandaşların kedi sesi duymaları sonrasında yapılan araştırma neticesinde bir otomobilin arka tekerleğinde küçük bir kedi yavrusunun sıkışıp kaldığı belirlendi. Hemen olayı fark eden vatandaşlar 112’yi arayarak durumdan yetkilileri haberdar etti.

İtfaiye Ekipleri Yavru Kediyi Kurtardı

Sivas’ta bir otomobilden miyavlama seslerinin duyulmasının üzerine olay yerinde bulunan vatandaşlar yetkililerden yardım istediler. Olay yerine ilk olarak gelen polis ekipleri; yavru kediyi bulunduğu alandan kurtarmak için çaba gösterseler de başarılı olamadılar. Bunun üzerine yavru kediyi kurtarmak üzere olay yerine itfaiye ekipleri geldi.

Sivas Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri otomobilin tekerlek kısmına sıkışmış olan kediyi kurtarmak için bir operasyon çalışması yürüttü. Kısa bir süre içerisinde yavru kedi sıkıştığı tekerlen bölümünden kurtarıldı. Ancak kurtarılan yavru kedi tekrar başka bir otomobilin tekerleğine kaçtı. Yavru kedi bulunduğu yerden tekrar alınarak salıverildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi